Dierenkliniek De BeestenhoekChirurgie

Chirurgie

Zowel in Bergschenhoek als in Bleiswijk beschikken we over een geavanceerd ingerichte operatiekamer waar we allerhande chirurgische ingrepen kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om een castratie of sterilisatie, het verwijderen van bulten, een blaassteenoperatie of andere operaties, wij staan klaar om uw geliefde huisdier de beste zorg te bieden. Eén van onze aanvullende mogelijkheden in de chirurgie is het uitvoeren van laparoscopische sterilisaties, een geavanceerde en minder invasieve wijze voor het steriliseren van teven.

Tijdens en na de operatie

Met gasanesthesie en zorgvuldige bewaking (en beademing indien nodig) tijdens de operatie zorgen we ervoor dat uw huisdier veilig en comfortabel is gedurende de hele ingreep. Onze ervaren teamleden omvatten niet alleen bekwame dierenartsen, maar ook toegewijde paraveterinairen die nauwlettend toezicht houden op uw huisdier tijdens de operatie. Na de ingreep wordt uw dier liefdevol verzorgd in onze opname, waar we voortdurend de gezondheid en het herstelproces van uw huisdier monitoren.

Wij begrijpen hoe belangrijk uw huisdier voor u is en daarom voeren we elke operatie met de grootst mogelijke zorg en aandacht uit.