Dierenkliniek De BeestenhoekOpname

Opname

Voor en na een operatie

Voor en na operaties is het van belang dat uw huisdier wordt verzorgd in een veilige en comfortabele omgeving. Daarom bieden wij op beide locaties comfortabele opnamemogelijkheden voor en na de operatie.

Voorafgaand aan de ingreep zorgen onze ervaren dierenartsen en paraveterinairen ervoor dat uw huisdier klaar is voor de operatie. Na de operatie wordt uw huisdier weer naar onze opname-afdeling gebracht, waar hij/zij nauwlettend in de gaten wordt gehouden terwijl hij/zij rustig ontwaakt uit de narcose.

Onze opname biedt een comfortabele omgeving en rust, wat essentieel is voor het herstelproces van uw huisdier. Ons team staat klaar om eventuele postoperatieve ongemakken te verlichten en ervoor te zorgen dat uw huisdier zich zo snel mogelijk weer beter voelt. Tijdens hun verblijf bij ons kunnen huisdieren rekenen op de beste zorg, aandacht en knuffels.

Langere opname

Soms is het noodzakelijk dat uw huisdier langer moet blijven dan een dag. Ook dit is mogelijk en ook dan bieden wij de best mogelijke zorg voor uw huisdier. In het uitzonderlijke geval dat uw huisdier intensieve 24-uurs zorg nodig heeft, kan het zijn dat wij uw huisdier doorverwijzen om nog altijd de beste zorg te kunnen waarborgen.