Dierenkliniek De BeestenhoekHuisdieren ZorgPlan

Huisdieren ZorgPlan

Wat is het Huisdieren ZorgPlan?

Het Huisdieren ZorgPlan is een speciaal abonnement dat is ontworpen om de gezondheid en het welzijn van uw huisdier te ondersteunen door middel van preventieve zorg. Het plan biedt verschillende voordelen om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste zorg ontvangt, zonder dat het u als eigenaar extra financieel belast.

Wat ontvangt u als u het Huisdieren ZorgPlan heeft?

  • Jaarlijkse entingen en consult: Uw huisdier krijgt jaarlijks een vaccinatie om ervoor te zorgen dat hij/zij beschermd is tegen verschillende ziekten. Ook krijgt uw huisdier 2 keer per jaar een gezondheidscontrole bij de dierenarts om de algehele gezondheid van uw huisdier te beoordelen en eventuele aandoeningen tijdig op te sporen.
  • Elke 3 maanden ontworming en ontvlooiing: Regelmatige ontworming en ontvlooiing is belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier en helpt parasieten te voorkomen bij uw huisdier en zijn of haar omgeving.
  • Check bij de paraveterinair: Uw huisdier krijgt 2 keer per jaar een consult bij de paraveterinair om uw huisdier algeheel na te kijken en om eventuele vragen te beantwoorden.
  • 10% korting op alle handelingen en diensten in de praktijk: Zit uw huisdier in het Huisdieren ZorgPlan, dan ontvangt u 10% korting op alle behandelingen en diensten die we aanbieden in onze praktijk. Dit omvat consulten, behandelingen, chirurgische ingrepen, medicatie, voeding en meer.

Voordelen van het Huisdieren ZorgPlan

  • Financiële voordelen: Met het Huisdieren ZorgPlan kunt u besparen op de kosten van preventieve zorg en andere veterinaire diensten. U betaalt maandelijks een vast bedrag, waardoor de kosten meer gespreid worden over een jaar. Het Huisdieren ZorgPlan is voor de preventieve zorg en is geen huisdieren verzekering.
  • Gemak: U hoeft zich geen zorgen te maken over het plannen van afspraken voor vaccinaties, ontworming en ontvlooiing, omdat deze automatisch worden opgenomen in het plan. Elke 3 maanden krijgt u een e-mail wanneer het weer tijd is voor de ontworming en ontvlooiing.
  • Kwaliteitszorg: Door regelmatige controles en preventieve maatregelen kunnen we de gezondheid van uw huisdier nauwlettend in de gaten houden en eventuele problemen tijdig aanpakken.

Het Huisdieren ZorgPlan is een geweldige manier om de gezondheid van uw huisdier op peil te houden en tegelijkertijd kosten te besparen. Als u meer wilt weten over ons Huisdieren ZorgPlan of als u geïnteresseerd bent in aanmelden, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer en helpen u bij het kiezen van het juiste plan voor uw huisdier.

Mocht u zich direct willen aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan, is dit eenvoudig online mogelijk via de onderstaande link.

https://registratie-huisdierenzorgplan.premierpetcareplan.com/?slug=DierenkliniekDeBeestenhoek