Dierenkliniek De BeestenhoekOver ons

Over ons

Dierenkliniek De Beestenhoek is een gezelschapsdierenkliniek met de hoofdlocatie in Bergschenhoek en een nevenvestiging in Bleiswijk.

De praktijk bestaat al sinds 1985 en was eerst eigendom van Fred Zwart, maar is op 1 april 2014 overgenomen door Mirka Bredero-Ondris en Karen Bus-Raeman. Hierbij is de naam van Dierenkliniek De Beestenhoek blijven bestaan, maar is er wel een nieuw logo ontworpen. Op het logo zijn drie dieren te vinden, welke symbool staan voor de dieren die het meest behandeld worden in de praktijk. Leuk feitje: De schets van de hond is het zijaanzicht van de (inmiddels overleden) hond van Mirka.

De praktijk in Bergschenhoek is gevestigd in een woonwijk, de Oranjewijk. Het pand was het voormalige witte kruis gebouw. Het pand in Bleiswijk is een stuk nieuwer dan het pand in Bergschenhoek. In 2019 is de praktijk verhuisd van een kleine oude blokhut naar een mooi nieuw pand dat gebouwd is in 2017.

Vanaf januari 2024 is Mirka enige eigenaar geworden van de praktijk. Karen is nog steeds werkzaam, maar zal zich ook meer bezighouden met nevenactiviteiten. Het team is door de jaren heen uitgebreid en bestaat op 1 april 2024 (tien jaar na de start) uit zes dierenartsen en zeven paraveterinairen.