Dierenkliniek De BeestenhoekDe Beestenhoek 10 jaar

Een klein feestje bij Dierenkliniek De Beestenhoek. Het is alweer 10 jaar geleden dat de praktijk is overgenomen van Fred Zwart.

In de 10 jaar zijn er een hoop ontwikkelingen geweest in de praktijk, zowel voor als achter de schermen. De grootste eerste stap was het werken op afspraak. Hier zijn we nog steeds erg blij mee, voor elke patiënt is er dan voldoende tijd en aandacht voor de zorg die hij/zij nodig heeft.

Achter de schermen is wel het een en ander veranderd. Zo is er een echoapparaat gekomen, is het röntgenapparaat vervangen en maken we ook dentale röntgenfoto’s. In de operatiekamer (zowel tandheelkunde als steriele operatiekamer) is er geavanceerde bewaking en beademing gekomen voor tijdens de narcose van uw huisdier. De operatiekamer in Bergschenhoek is in 2015 verrijkt met een laparoscopie toren, waardoor wij buiten reguliere sterilisatie ook laparoscopische sterilisatie (de zogenoemde ‘kijkoperatie’) kunnen uitvoeren. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Een andere grote verandering is de nieuwe locatie in Bleiswijk. Waar we 10 jaar geleden nog op de locatie zaten op de ‘van Waningstraat’ , zitten we inmiddels met een ruimere en meer uitgeruste praktijk op de ‘Dorpsstraat’ in Bleiswijk. Niet ver van elkaar vandaan, maar met zoveel meer mogelijkheden. Ook hier hebben we twee spreekkamers, doen we laboratoriumonderzoeken en opereren we.

Met deze mooie veranderingen en verbeteringen blijven wij zeker doorgaan.
Op naar de volgende 10 jaar!