Dierenkliniek De BeestenhoekLilian

Lilian

Mijn naam is Lilian en ben sinds 2008 werkzaam als paraveterinair. Ik ben begonnen als invalkracht in verschillende praktijken en kreeg een vaste plek in Rotterdam-Zuid. In juni 2014 (net na de overname) ben ik meeverhuisd naar de praktijk die Karen en Mirka over hadden genomen. Met beiden heb ik op mijn vorige werk al mogen samenwerken. Ik kan na zoveel jaren ook wel zeggen dat dit werk echt wel een passie van mij is en dit ook graag wil blijven doen. Het is fijn als je dieren en hun baasjes in de praktijk kan helpen en gerust kan stellen bij de zorgen die er ook vaak bij komen kijken. Sinds vorig jaar heb ik ook mijn diploma praktijkmanager behaald wat ook weer superleuk is.

Thuis woon ik samen met mijn vriend Hugo en zoontje Thijmen. In mijn vrije tijd vind ik het dan ook erg leuk om samen met hen lekker op pad te gaan, te sporten of gezellig af te spreken met vrienden. Stilzitten is niet erg aan mij besteed.

Helaas hebben wij zelf geen huisdieren meer, maar gelukkig komt Mack (hondje van Mirka) af en toe eens logeren, erg gezelligšŸ˜Š.

Tot snel in de praktijk.